Brunnsborrardagen flyttas fram

Bästa medlemmar, partners och intressenter:

Vi hoppas att alla mår bra och att ni får lite semester i år.

Ledningen i Borrföretagen har tyvärr tvingats ta beslutet att flytta fram Brunnsborrardagen samt det medlemsmöte som var planerat i samband med mässan på Wenngarns slott den 10-11 september. Som ni alla kan gissa beror detta på covid-19-pandemin och osäkerheten kring sjukdomen och kommande myndighetsbeslut. Trots behovet av att ses som nystartad organisation vill vi först och främst att alla ska vara säkra och hålla sig friska i branschen. Vi som organisation har haft möjliga scenarier för genomförandet men anser att framtiden är för oviss, och vi flyttar därför fram Brunnsborrardagen till den 9-10 september 2021. 

Vi återkommer med mer information längre fram men vill meddela att samtliga bokade montrar, mingel och hotellnätter automatiskt ställs in utan kostnad för er som bokat. Är det så att ni är intresserade av att ha kvar er bokning till nästa år är ni välkomna att ta kontakt med Dominika Rydel (dominika.rydel@borrforetagen.se) som är ansvarig för mässan.

Ledningen vill även passa på att påminna om nästkommande inplanerade möten, så notera följande i era kalendrar: 

26-27 november 2020 
skidresa februari 2021 

Med vänliga hälsningar
Kansliet