Ny VD till Borrföretagen

Pär Malmborg – Ny Vd för Borrföretagen

Pär Malmborg, 44 år, har anställts som VD för Borrföretagen. Han har en akademisk bakgrund omfattande en magister i geologi från Lunds universitet och Danmarks Tekniske Universitet samt en mastersutbildning från Aberdeen University. Pär arbetar idag för Svenska Petroleum där han leder ett team av geologer, geofysiker och ekonomer. Han är en van ledare och team player och har ett stort intresse för landsbygdsfrågor och vattenförsörjning.

Lite kort om Pär, bor i Älvsjö med fru och två barn har sitt ursprung i närheten av Helsingborg.

Pär börjar sin tjänst som VD för Borrföretagen den 1 februari 2021 och utgår ifrån Stockholmskontoret.

I kommande nummer av Borrsvängen finns en intervju och närmare presentation av Pär.

Vi hälsar Pär välkommen till oss och ser fram emot ett bra samarbete! 
Pär Malmborg