Rototec Group har förvärvats av Formica Capital

Formica Capital, ett svenskt investeringsbolag, har förvärvat Rototec Group, Europas största leverantör av geoenergilösningar, från Intera Partners.

Rototec Group
Rototec är Europas största leverantör av geoenergilösningar och en innovatör på området. Geoenergi är förnybar energi som hämtas från marken. Med geoenergi går det att värma upp och kyla fastigheter av alla storlekar. Rototec har ett komplett utbud som täcker hela processen från konsulttjänster och design av energisystem till implementering. Rototec Group bildades 2007 och företaget är verksamt i Skandinavien. År 2020 var företagets omsättning cirka 51 miljoner euro. www.rototecgroup.com


Läs hela pressreleasen här: https://rototec.se/rototec-group-har-forvarvats-av-formica-capital/