Digitala KVP-dagen den 18 november

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen bjuder in till en fullmatad dag med mycket intressanta talare, aktuella teman och spännande diskussioner. Dagen kommer att innehålla trendspaning, teknik, hållbarhet, utbildning och det senaste från innovationsklustret Varmt & Kallt.

Hör när Nicholas Fernholm pratar om den unga generationen som branschen kommer att rekrytera ifrån. Är det en lat, naiv och bortskämd generation – eller är det en missuppfattning, en okunskap om hur den nya generationen värderar saker i arbetslivet? Mikael Grottling från Volvo Car Group kommer att ge svar på vilka nya krav och förutsättningar på kylaggregaten som dyker upp med övergången till elbilar. Detta och mycket mer utlovas!

Morgondagens utmaningar berör alla aktiva inom branschen. Varmt välkommen att delta på KVP-dagen, den 18 november!
För mer information om Digitala KVP-dagen klicka här.

Klicka på bilden nedan för att ladda ned programmet för dagen