Debe Flow group majoritetsägande i Vermeer Viking i Sverige och Norge

Måndagen den 26 juni 2023 förvärvade Debe Flow Group majoritetsägande i Vermeer Viking i Sverige och Norge. Vermeer Viking är den officiella återförsäljaren av Vermeers maskinprogram och produkter i Sverige och Norge. De tidigare ensamma ägarna, André Hoondert och Judith Hazelager-Hoondert, kommer att behålla en minoritetsandel och vara kvar i bolaget.

Med den långsiktiga, tillväxtinriktade vision Debe Flow Group har för Vermeer Viking och det fortsatta engagemanget från Hoondert-familjen kan såväl befintliga kunder som teammedlemmar förvänta sig både kontinuitet i support och en ljus framtid.

-Detta förvärv är en milstolpe i Debe Flow Groups historia och en viktig pusselbit som faller på plats i vår portfolio. Vi tror starkt på den verksamhet André och Judith har byggt upp och har för ambition att fortsätta deras affärer i samma anda men med en ytterligare kraft och styrka genom att erbjuda vår koncerns erfarenhet och expertis, säger Oscar Heydorn, VD för Debe Flow Group.

Efter André Hoonderts sju år långa karriär på Vermeer EMEA grundade han och Judith Hazelager-Hoondert Vermeer Viking år 2011 med verksamhet uteslutande i Sverige. År 2017 expanderade de även till Norge. Under denna period mottog Vermeer Viking fyra EMEA Pinnacle Dealer Awards, vilket ledde till en Vermeer Hall of Fame-introduktion och H. M. King Carl XVI Gustafs Roval Pioneer Entrepreneurship 2014 samt lokala utmärkelser inklusive utnämningen Örebro State Growth Company 2019.

– Med spänning och förväntan att kliva in i min nya roll som CSO känner jag mig otroligt privilegierad att vårt team och familj kan bli en del av denna organisation och struktur, och ser fram emot att stödja och ta företaget mot kontinuitet i kundsupport och nya mål och fortsatt tillväxt, säger André Hoondert, CSO Vermeer Viking.

För er som önskar läsa mer om Vermeer Viking kan ni gå in på deras hemsida: www.vermeerviking.se